Politica GDPR

Protecția datelor cu caracter personal

AMITECH si-a luat angajamentul sa iti respecte viata privata. Luam in serios protectia datelor, securitatea si conformarea cu legislatia privind protectia datelor cu caracter personal si a vietii private.

Iti pastram datele in siguranta

AMITECH iti pastreaza datele in siguranta. Am luat toate masurile tehnice si organizationale pentru protejarea si securizarea datelor.

Ce se intampla cu datele tale la AMITECH

Atunci cand utilizezi produsele si serviciile noastre, ne oferi acces la câteva date personale si date personale cu caracter special. Mai jos sunt câteva exemple de situații în care noi folosim aceste date:

Sa iti putem raspunde la întrebarile sau reclamatiile pe care le ai în privinta produselor si serviciilor noastre

Sa imbunatatim produsele si serviciile noastre

Sa raspundem întrebarilor legate de factura

Permisiunile tale

Ai posibilitatea sa iti exprimi acordul pentru prelucrarea datelor tale cu caracter personal si caracter special, în conditiile descrise în “Politica GDPR” disponibila pe www.AMITECH.ro. Vei beneficia astfel de servicii si de oferte personalizate, adaptate nevoilor tale, astfel incat sa ai parte de cele mai bune servicii si produse AMITECH.

Intelegand modul în care utilizezi produsele si serviciile AMITECH, iti putem îmbunatati modul de viata si iti putem oferi servicii adaptate nevoilor tale. Iti putem recomanda servicii si produse de interes pentru tine.

Datele cu caracter personal si caracter special pe care le colectam despre tine.

Informatiile pe care le colectam despre tine si modul în care le colectam pot varia în functie de produsele si serviciile pe care le utilizezi si la care subscrii, modul în care ai utilizat produsele si serviciile si modul in care ai interactionat cu AMITECH chiar daca nu esti client (esti imputerncit al clientului etc).

AMITECH va prelucra datele tale cu caracter personal si caracter special în baza urmatoarelor:

Executarea sau încheierea contractului pentru a da curs solicitarilor tale. Acest lucru ne permite, de asemenea, sa iti emitem factura în funcție de produsele si serviciile pe care le-ai utilizat.

Interesele comerciale legitime ale AMITECH, de exemplu, prevenirea fraudelor, menținerea securitatii datelor, produselor si serviciilor noastre, marketing direct si îmbunatatirea produselor si serviciilor noastre. Ori de câte ori ne bazam pe acest temei juridic pentru a prelucra datele tale, evaluam interesele noastre comerciale pentru a ne asigura ca acestea nu prevaleaza asupra drepturilor tale. In plus, în unele cazuri ai dreptul de a te opune acestei prelucrari. Pentru informatii suplimentare, te rugam sa consulti sectiunea Drepturile tale din aceasta informare.

Conformarea cu o cerinta legala imperativa, inclusiv, de exemplu, cerinte contabile si fiscale, care fac obiectul unor politici interne stricte (cum ar fi perioadele de pastrare), proceduri si dreptul tau de a restrictiona utilizarea datelor proprii, care controlează obiectul produselor si serviciilor de asistenta juridica ce vor fi prestate;

Consimtamantul pe care îl acorzi atunci când AMITECH nu se bazeaza pe alt temei legal. Consimtamântul poate fi retras în orice moment.

Vom colecta datele tale cu caracter personal si caracter special atunci când, de exemplu:

Cumperi sau utilizezi oricare dintre produsele si serviciile noastre;

Te interesezi sau soliciti informații privind un anumit produs sau serviciu;

Te abonezi la buletine informative, alerte sau alte servicii oferite de noi;

Ne contactezi prin diverse canale;

Vizitezi sau navighezi pe site-ul AMITECH;

Ai acordat permisiunea altor societati, cum ar fi partenerii nostri comerciali sau asociații nostri, precum si unor terti furnizori sau contractanti ai noștri, sa faca schimb de informații cu noi în ceea ce privește informatiile cu caracter personal si caracter special;

Atunci cand datele tale cu caracter personal si caracter special sunt publice;

De asemenea, colectam informații de la anumite organizații, daca este cazul si în masura în care avem temeiuri legale în acest sens.

Tipurile de informații pe care le putem avea sunt, daca este cazul:

Numele, adresa, numarul tau de telefon fix si/sau mobil si adresa de e-mail;

Informatii privind contul tau bancar. Vom colecta aceste date necesare strict pentru prelucrarea unei plati, ori de cate ori faci o achizitie;

Contactul tau cu noi, cum ar fi o nota sau înregistrarea unui apel pe care l-ai facut catre unul dintre centrele noastre de contact, un e-mail sau o scrisoare transmise sau alte evidențe ale unui contact cu noi;

Informatii privind contul tau, cum ar fi datele platilor datorate sau primate.

Preferintele tale pentru anumite produse, servicii, atunci cand ne spui care sunt acestea sau atunci cand presupunem care sunt, în baza modului în care utilizați produsele și serviciile noastre;

Informațiile pe care le obținem din alte surse, de la alți furnizori de date.

Vom utiliza datele tale cu caracter personal si caracter special în urmatoarele scopuri:

Pentru prestarea serviciilor noastre

Prelucrarea comenzii tale și furnizarea produselor și serviciilor dorite

Pentru prelucrarea produselor și serviciilor pe care le-ai achiziționat de la noi, precum și pentru a te ține la curent cu evoluția comenzii tale;

Pentru a-ți furniza produsele și serviciile relevante.

Facturare și relații cu clienții

Pentru a îți emite factura pentru utilizarea produselor și serviciilor noastre;

Pentru a te contacta în cazul în care datele de facturare pe care ni le-ai furnizat sunt pe cale să expire sau nu putem încasa plata;

Pentru a răspunde la orice întrebări sau preocupări pe care le poți avea în legătură cu produsele și serviciile noastre.

De asemenea, vom utiliza datele tale cu caracter personal și caracter special în scopul verificării identității tale sau al aparținătorilor, respective al împuterniciților legali acolo unde este cazul.

Mesaje privind produsele și serviciile

AMITECH utilizează date cu caracter personal și caracter special, dar AMITECH creează rapoarte de management agregate și statistice din aceste informații care nu te identifică în mod individual. De asemenea, AMITECH poate prelua aceste date cu caracter personal și caracter special și le poate anonimiza pentru a realiza o analiză mai aprofundată a produselor și serviciilor noastre. Aceasta contribuie la dezvoltarea produselor și serviciilor oferite clienților de către AMITECH fără a identifica clienții într-un mod individual.

Pentru îmbunătățirea produselor și serviciilor pe care ți le oferim

Îmbunătățiri și inovații privind produsele și serviciile noastre

Colectăm informații anonime, fără elemente de identificare sau agregate în scopul îmbunătățirii produselor și serviciilor pe care le oferim tuturor. Niciuna dintre aceste date analitice nu poate duce la identificarea ta.

Marketing și individualizarea produselor și serviciilor pe care ți le oferim

Marketing

În calitate de client al nostru, dacă ți-ai dat consimțământul, te vom ține la curent în general cu privire la noile produse și servicii, îți vom trimite buletine informative, te vom informa cu privire la oferte, promoții. Individualizăm aceste mesaje în baza tipurilor de produse și servicii pe care le-ați achiziționat de la noi.

Dacă ne-ai dat permisiunea, te vom contacta și pentru a-ți aduce la cunoștință produsele și serviciile AMITECH;

Te vom contacta prin poștă, online, telefonic;

Cercetare și analiză

Avem o procedură strictă privind cazurile de utilizare prin care se impune realizarea de verificări privind respectarea legislației privind protecția vieții private și a datelor înainte de a începe orice caz de utilizare. Avem reguli stricte care asigură anonimizarea sau eliminarea elementelor de identificare din datele cu caracter personal și caracter special la stadiul adecvat al procedurii.

Utilizăm analizele pentru:

Cercetare de piață și pentru a realiza analize de cercetare și statistice, inclusiv monitorizarea modului în care clienții noștrii utilizează produsele și serviciile noastre, în mod anonim sau personal;

Modalitatea în care facem schimb de date cu caracter personal și caracter special

Dacă este cazul, facem schimb de informații cu caracter personal și caracter special cu:

Parteneri sau agenți implicați în livrarea produselor și serviciilor pe care le-ai comandat sau utilizat;

Agenții de aplicare a legii, organe guvernamentale, organizații de reglementare, instanțe sau alte autorități publice dacă avem această obligație legală sau suntem autorizați prin lege;

O terță parte sau un organ, atunci când dezvăluirea respectivă este necesară pentru îndeplinirea oricărei legi aplicabile sau a altei cerințe legale sau de reglementare;

Managementul fraudelor și aplicarea legii

Vom dezvălui informații dacă acest lucru este justificat în scopul de a ne proteja împotriva fraudelor, a ne apăra drepturile sau proprietatea, sau a proteja interesele clienților noștri.

De asemenea, este posibil să fie necesar să dezvăluim informațiile tale pentru a ne conforma obligației legale de a răspunde la cererile legale ale autorităților. Datele tale cu caracter personal și caracter special vor fi comunicate doar atunci când considerăm, cu bună credință, că avem obligația de a face acest lucru în conformitate cu legea și în baza unei evaluări exhaustive a tuturor cerințelor legale.

Terțele părți cu care lucrăm

Dacă ai achiziționat produse și servicii AMITECH utilizând o terță parte sau o organizație parteneră, de multe ori trebuie să facem schimb de informații cu acestea ca parte a acțiunii de administrare a acelei relații– de exemplu, pentru identificarea comenzii tale, echipamentului solicitat de tine și pentru a face plata către aceste terțe părți sau organizații.

Dacă am încheiat un contract cu un prestator de servicii sau contractant pentru a ne presta servicii sau a presta un serviciu în numele nostru, iar aceștia pot avea acces la datele tale cu caracter personal și caracter special, nu îi autorizăm să utilizeze sau să dezvăluie datele tale cu caracter personal și caracter special decât în legătură cu prestarea produselor și serviciilor lor.

Colectăm și combinăm informații în scopul de a monitoriza utilizarea de către tine a produselor și serviciilor, precum și utilizarea acestora de către ceilalți clienți ai noștri, precum și pentru a ne ajuta să îmbunătățim calitatea produselor și serviciilor oferite.

Transferuri internaționale de date

În prezent, datele noastre sunt păstrate în locațiile noastre din Romania.

NU transferăm informațiile tale către alte societăți din Spațiul International

Durata de păstrare a datelor tale cu caracter personal și caracter special

Vom stoca informațiile tale atât timp cât ni se cere prin lege. Dacă nu există nicio cerință legală, le vom stoca doar atât timp cât este necesar.

Cu excepția situației în care legea prevede altfel, de regulă vom prelucra datele tale pe perioada existenței unui contract între tine și AMITECH Romania, plus o perioadă de cinci ani de la încetarea acestuia.

Păstrarea în siguranță a datelor tale cu caracter personal și caracter special

Avem echipe de securitate specializate care analizează și îmbunătățesc în mod constant măsurile pe care le-am adoptat pentru protecția datelor tale cu caracter personal și caracter special împotriva oricărui acces neautorizat, pierdere accidentală, dezvăluire sau distrugere.

Comunicările prin internet (cum ar fi e-mailurile) nu sunt sigure dacă nu sunt criptate. Comunicările dumneavoastra pot traversa mai multe țări înainte de a fi remise, deoarece aceasta este natura internetului.

Nu putem accepta responsabilitatea pentru niciun acces neautorizat sau pierdere de date cu caracter personal și caracter special care nu ține de controlul nostru.

Drepturile tale

Dreptul de rectificare a datelor cu caracter personal și caracter special

Ai dreptul de a rectifica datele deținute în legătură cu tine, dacă acestea nu sunt corecte. Dacă datele pe care le deținem trebuie actualizate sau în cazul în care consideri că acestea pot fi incorecte poți contacta echipa noastră de Relații cu Clienții.

Dreptul de acces la datele cu caracter personal și caracter special

Ai dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal și caracter special pe care le deține AMITECH în legătură cu tine. Pentru a face această cerere în calitate de persoană fizică sau terță parte autorizată, te rugăm să contactezi echipa de Relații cu Clienții.

Dreptul la portabilitatea datelor

Ai dreptul de a putea lua cu tine datele proprii pe care ni le-ai comunicat în anumite circumstanțe. De exemplu, AMITECH se asigură că îți poți lua datele.

Dreptul de opoziție la utilizarea datelor cu caracter personal și caracter special

În anumite circumstanțe, ai dreptul de a te opune prelucrării de către AMITECH a datelor tale cu caracter personal și caracter special.

Pentru a nu mai primi mesaje de marketing:

Dacă nu dorești să mai primești mesaje de marketing din partea AMITECH privind produsele și serviciile și produsele noastre poți opta pentru a renunța la toate comunicările de marketing.

Cum să înaintezi o plângere

Dacă dorești să ne contactezi în legătură cu oricare dintre drepturile tale sau să faci o plângere în legătură cu modul în care utilizăm datele tale cu caracter personal și caracter special, te rugăm să contactezi echipa noastră sau trimite-ne un e-mail. Vom face toate eforturile pentru a ajuta, dar dacă ai în continuare nemulțumiri, poți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu caracter personal și caracter special – datele de contact se găsesc la adresa www.dataprotection.ro

Dreptul de a restricționa utilizarea datelor tale cu caracter personal și caracter special

In cazul în care consideri că datele pe care le deținem cu privire la tine sunt incorecte sau consideri că nu ar trebui să prelucrăm datele tale, te rugăm să contactezi echipa noastră pentru o discuție în legătură cu drepturile pe care le ai. În anumite circumstanțe, vei avea dreptul de a ne cere restricționarea prelucrării.

Dreptul de stergere

AMITECH urmărește să prelucreze și să păstreze datele tale doar atât timp cât acest lucru este necesar. În anumite circumstanțe, ai dreptul de a ne solicita să ștergem datele tale cu caracter personal și caracter special pe care le deținem. În cazul în care consideri că îți păstrăm datele mai mult decât este necesar, ar fi bine să verifici mai întâi la serviciul de Relații cu Clienții datele care le păstrează AMITECH. Este posibil să avem în continuare temeiuri legale pentru prelucrarea datelor tale cu caracter personal și caracter special.